Német oktatás, szakmai és általános német nyelvvizsgákra és német állásinterjúra felkészítés! Intenzív egyéni és kiscsoportos oktatás! Online is! Szintfelmérés! Konzultáció! Német gazdasági és egyéb szaknyelvi könyvek!
Olaszy Kamilla némettanár és nyelvtanár
Auf Deutsch

Kezdőlap Rólam Nyelvkönyvek Kurzusok Sajtóvisszhang Aktuális Elérhetőség Linkek Letöltések

AktuálisKarácsonyi akció!Egyet fizet, kettőt kap!

Minden vásárolt OLKA kiadvány mellé most ajándékba plusz egy Olka kiadványt kap (az ajándékkönyv nem választható, mert meglepetés)!

Éljen a lehetőséggel!

Áldott, békés ünnepeket kívánok!

Olaszy Kamilla

Üdvözlöm!
A tanév kezdetére nyújtott akciónak vége, de ha csoportnak rendel könyveket, természetesen mennyiségi kedvezményt tudok nyújtani.
 
A szaknyelvsorozat kötetei (Wirtschaftsdeutsch; Banken-Steuern-Rechnungswesen; Elektronik-Informatik; Gastgewerbe-Tourismus; Rechtswissenschaft-Verwaltung; Medizin; EU-Internationale Beziehungen) (+CD)  
 
Német gazdasági szótár 
 

Aktuelle Wirtschaftsthemen 

Spaß mit Wörtern 

Wortfamilien I-II 

Allgemeinsprache-Deutsch-Großes Testbuch (+CD) 


 

Szállítás: postán utánvéttel, vagy a vételár számlámra történő beérkezése után postai úton. Intézmények (iskolák, könyvtárak, stb.) átutalással fizethetnek. (Számlaszámomat e-mailben küldöm el.) Postai szállítás esetén a mindenkori postai tarifák érvényesek.A könyvek - előzetes egyeztetés után- a lakásomon is átvehetők.