Német oktatás, szakmai és általános német nyelvvizsgákra és német állásinterjúra felkészítés! Intenzív egyéni és kiscsoportos oktatás! Online is! Szintfelmérés! Konzultáció! Német gazdasági és egyéb szaknyelvi könyvek!
Olaszy Kamilla némettanár és nyelvtanár
Auf Deutsch

Kezdőlap Rólam Nyelvkönyvek Kurzusok Sajtóvisszhang Aktuális Elérhetőség Linkek Letöltések

Spaß mit Wörtern - SynonymwörterbuchMotto:
Der Unterschied zwischen dem richtigen Wort und dem beinahe richtigen ist der gleiche wie zwischen einem Blitz und einem Glühwürmchen.” (Mark Twain)

Naponta többször is előfordul, hogy nem jön a megfelelő szó a nyelvünkre. Vagy nem akarunk ismétlésekbe bocsátkozni. Pontosabban akarjuk magunkat kifejezni. Tudjuk, hogy van találóbb szó, kifejezés is, mint amit az adott pillanatban kiejtünk vagy leírunk. De melyik az? És milyen stílusréteghez tartozik az adott szó vagy kifejezés?

Ezekre a kérdésekre szeretném a válaszadást megkönnyíteni a kötet segítségével.

A Spaß mit Wörtern - Synonymwörterbuch rendhagyó, rokonértelmű szavakat, valamint ellentétpárjaikat tartalmazó szótár, mely csaknem 2000 rokon értelmű lexikai egységet és mintegy ezer idiomatikus fordulatot tartalmaz a leggyakrabban előforduló 84 címszó köré csoportosítva.

A könyv használatával gazdagíthatja a szókincsét, és segítséget kaphat abban is, hogy a német nyelvvel tudatosabban bánjon, és gondolatait árnyaltabban, pontosabban fejezhesse ki.

Megszerzett ismereteit feladatok megoldásával teheti próbára, az ellenőrzésben megoldókulcsok segítik.


Terjedelem: 304 oldal
Ár: 4600 Ft


Tartalomjegyzék

Minta
Megrendelem

vissza a könyvekhez